Onze diensten

Een greep uit onze diensten

€ 5

Checkinzage

Bij de checkinzage zie je hoe groot de afwijking is.

Aanvragen  

€ 50

Inmeten GO

Het inmeten van de GO gebeurt digitaal en vanuit een bouwtekening en conform de nieuwe meetinstructies van de Waarderingskamer. De bouwtekening dient aan ons te worden verstrekt en kunnen geupload worden bij het doen van een check. Tekeningen kunnen opgevraagd worden bij de gemeente.

Aanvragen  

€ 50

Inmeten Inhoud

Het inmeten van de Inhoud gebeurt digitaal vanuit een bouwtekening en conform de nieuwe meetinstructies van de Waarderingskamer. De bouwtekening dient aan ons te worden verstrekt en kunnen geupload worden bij het doen van een check. Tekeningen kunnen opgevraagd worden bij de gemeente.

Aanvragen  

€ 50

Inmeten BVO

Het inmeten van de BVO gebeurt digitaal vanuit een bouwtekening en conform de nieuwe meetinstructies van de Waarderingskamer. De bouwtekening dient aan ons te worden verstrekt en kunnen geupload worden bij het doen van een check. Tekeningen kunnen opgevraagd worden bij de gemeente.

Aanvragen  

n.o.t.k.

Opname ter plaatse

Niet in alle gevallen wordt een opname ter plaatse gedaan. Alleen wanneer de verwachting bestaat dat ter plaatse informatie verkregen kan worden die anders niet verkregen zou kunnen worden. De opname kan inpandig of uitpandig plaatsvinden.

Aanvragen  

€ 50

Rapport + Advies

Een Rapport is een uitgebreid verslag over de woning dat een goede basis kan zijn voor de waardebepaling. Hierbij zal tevens ons advies in worden verwerkt.

Aanvragen  

€ 50

Gegevens laten aanpassen bij de Gemeente

Als je een aanslag op naam hebt ontvangen van de gemeente dan kun je voor de WOZ de gegevens laten aanpassen. Dit kan op diverse manieren! Indien ons advies het indienen van een bezwaarschrift zal zijn zullen wij je helpen bij het opstellen van een bezwaarschrift en kun je tevens het rapport aan het bezwaarschrift bijvoegen. De BAG gegevens kunnen wij voor je laten aanpassen en ook hierbij zullen wij onze metingen en bevindingen aan de melding toevoegen.

Aanvragen  

Klaar voor je checkaanvraag?
Vraag 'm vandaag nog aan.